Popovača, Doljna Jelenska-Da se suradnja između lokalne zajednice, političara, domicilnog stanovništva i lovačke udruge može ostvariti na opće zadovoljstvo te zajedničku korist i probitak, pokazao je nedavno održan susret žitelja nekoliko naselja, predstavnika političkog života županije, grada i općine te lovaca LD ”Fazan” Topolje.

Susret koji je bio radnog a nakon toga i svečanog karaktera održan je u lovačkoj kući u Doljnoj Jelenskoj, a pored tridesetak domaćina , lovaca ”Fazan” Topolje, susretu i druženju odazvalo se 180 stanovnika iz tri sela koje se nalaze u centru lovišta Stružec, Potok i Doljnja Jelenska.

Naime, cilj ovog susreta bio je i javno predstavljanje zajedničkog projekta izgradnje nogometnog i rukometnog igrališta te igrališta za predškolsku djecu, koje će se realizirati na zemljištu lovačke kuće, tj. društva a uz pomoć Sisačko-moslavačke županije, Grada Popovače i općine Velika Ludina.

Objašnjenje ovog vrijednog projekta ,nakon uvodne riječi moderatora cijelog događaja Ivice Cepetića ispred izvršnog odbora društva, dao je predsjednik Nadzornog odbora Branko Novačić.

Skupu su se obratili i Ivan Križanić, osobni izaslanik Sisačko-moslavačkog župana i dogradonačelnik Popovače, Josip Mišković gradonačelnik Popovače i Dražen Pavlović načelnik općine Velika Ludina, uz javnu podršku ovom projektu, koji će se realizirati zajedničkim sredstvima .

Uvod u drugi dio susreta obilježen je nastupom lokalnog kulturno umjetničkog društa, nakon čega je uslijedila večera i zanimljiva tombola u kojoj su glavne nagrade bile vepar i zec.

Boris Savić